Spuds de șuncă și spanac
Șuncă și spanac Spuds ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 673 calorii, 31g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de nucșoară, făină, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sunca ai putea urma acest curs principal cu Desert De Mere Graham ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Speedy Spuds, Super Spuds, și Sud-Vest Spuds pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade. Pierceți cartofii cu o furculiță; cuptor cu microunde timp de 15 minute.
Îndepărtați și periați cu ulei de măsline; transferați în suportul cuptorului și coaceți până se înmoaie complet, aproximativ 15 minute.
Între timp, încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie medie la foc mediu. Se amestecă făina cu o lingură de lemn și se gătește până se prăjește ușor, aproximativ 2 minute.
Se amestecă laptele și se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul începe să se îngroașe, aproximativ 6 minute. Amestecați spanacul și șunca și gătiți până când verdele se ofilesc și amestecul este la fel de gros ca smântâna, încă 3 până la 4 minute. Condimentează cu cayenne și nucșoară și adaugă sare după gust.
Feliați cartofii fierți pe lungime pe mijloc (dar nu până la capăt); apăsați pe capete pentru a deschide fanta.
Stropiți 1/2 lingură de ulei în fiecare cartof; pufați carnea cu o furculiță și condimentați cu sare. Împărțiți amestecul de spanac între cartofi și acoperiți cu brânza mărunțită cât este încă fierbinte.
Fotografie de Antonis Achilleos