Spitfire Creveți
Spitfire creveți ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 8 și costă $2.56 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 168 calorii. Un amestec de ulei de măsline, șalotă, suc de lime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 64 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Creveți 2 moduri: sos de soia-creveți la grătar cu salată de spanac și Scampi în stil nou, Hawaiian Creveți Truck Speciale (Usturoi Lamaie Unt Creveți), și Omletă de creveți / ouă prăjite cu ceapă roșie și Rețetă de creveți sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu.
Combinați sucul de lămâie, sosul fierbinte, chimenul, fulgii de ardei roșu și amestecul de condimente cu fructe de mare.
Sote rapid usturoiul și șalotele în ulei și unt timp de 1 minut, adăugați creveți și gătiți 3 minute, aruncând și rotind frecvent. Aruncați creveții roz, fermi, fierți din tigaia fierbinte în amestecul de condimente fierbinți și aruncați amestecul de condimente pentru a acoperi uniform creveții.
Se ornează cu arpagic tocat.
Se servește cald sau răcit.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.