Spears de sparanghel cu susan
Sulițele de sparanghel cu susan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 117 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.11 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr, oțet de vin, semințe de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Spears De Sparanghel Cu Ou, Spears De Sparanghel Cu Burrata & Prosciutto, și Asparagus Spears Cu Usturoi Un pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare de apă la fierbere. Într-un castron mediu, amestecați împreună uleiul de susan, oțetul de vin alb, sosul de soia și zahărul. Pune deoparte.
Pregătiți o baie de gheață: umpleți un castron mare pe jumătate cu cuburi de gheață și adăugați puțină apă rece.
Așezați o strecurătoare în interiorul băii de gheață. Strecurătoare vă va ține de la a avea pentru a alege sparanghel din printre cuburi de gheață în baie de gheață.
Adăugați sare până când apa clocotită are gust de apă de mare.
Adăugați sparanghelul în apa clocotită și gătiți timp de 1 1/2 până la 2 minute - doriți să fie crocante. Dacă sparanghelul este subțire, gătiți doar 1 minut.
Scoateți sparanghelul din apă cu o strecurătoare și transferați-le în strecurătoare în interiorul băii de gheață. Lăsați-le să se răcească complet câteva minute și apoi așezați-le pe un prosop de bucătărie pentru a scurge excesul de umiditate.
Aruncați sparanghelul, semințele de susan și sosul împreună și dați-le la frigider timp de 1 oră sau până când sunt gata de servit.