Spareribs și varză murată
Spareribs și varza murată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $3.6 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și דל פחמימות,ă are 898 calorii, 46G de proteine, și 67g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Un amestec de carne de porc, vin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 79 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Rețete similare includ Spareribs, Spareribs Cu Ierburi, și Barbecue La Grătar.
Instrucțiuni
Rumeniți coastele: separați coastele și presărați-le cu sare.
Încălziți uleiul vegetal într-o oală mare și grea la foc mediu.
Adăugați coastele și rumeniți-le.
Scoateți coastele din oală și adăugați ceapa tocată în oală. Sautați ceapa timp de 3 minute. Apoi adăugați usturoiul tocat încă un minut. Întoarceți coastele în oală.
Adăugați varză murată, vin, fructe de ienupăr, semințe de chimen:
Adăugați varza murată și vinul în oală.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi coastele.
Adăugați 10 fructe de ienupăr și o stropire de semințe de chimen după gust.
Fierbeți până când carnea cade de pe oase: aduceți la fierbere și reduceți focul la foc mic. Fierbeți până când carnea cade din oase, oriunde de la una la două ore.
Scoateți oasele și boabele de ienupăr.
Se adaugă sare și piper după gust.
Se servește cu cartofi fierți. Delicios cu ketchup care creează un contrast dulce cu varza acră acră sau puteți folosi muștar din cereale integrale.