Spareribs, Stil Coreean

Spareribs, Stil Coreean
Spareribs, stil coreean ar putea fi doar Coreeană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 198 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 96 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de semințe de susan, ghimbir de dimensiunea nichelului, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Char-gratar coreean stil BBQ cotlet de porc și artizanale Coreeană carne Giveaway, Spareribs în stil Memphis, și Miere Spareribs, Stil Irlandez.

Instrucțiuni

1
Puneți o tigaie mare care poate ține coastele într-un singur strat la foc mare și adăugați coastele și 1/2 cană de apă. Se fierbe, întorcând coastele ocazional, până când lichidul s-a evaporat, apoi se reduce focul la mediu și se rumenesc coastele în propria grăsime, întorcându-se ocazional, timp de aproximativ 5 minute. Între timp, prăjiți semințele de susan punându-le într-o tigaie mică la foc mediu, agitând tigaia ocazional până se rumenesc ușor și încep să apară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
ApăApă
CoasteCoaste
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați usturoiul și jumătate din semințele de susan și amestecați; gatiti 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
UsturoiUsturoi
3
Adăugați zahărul, ghimbirul, sosul de soia, jumătate din uleiul de susan și încă 1/4 cană de apă; întoarceți focul la mediu-mare și gătiți, întorcându-vă ocazional, până când lichidul este gros și întunecat. Dacă coastele sunt fragede în acest moment, sunt gata. Dacă nu, adăugați încă 1/4 cană de apă și repetați procesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
ApăApă
CoasteCoaste
4
Adăugați sare și piper după gust și restul de semințe de susan și ulei de susan. Se amestecă o dată, se presară cu scallion și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Semințe De SusanSemințe De Susan
Ulei De SusanUlei De Susan
Ceapa VerdeCeapa Verde
5
Gust
6
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
7
De la rețetele rapide și ușoare ale lui Mark Bittman de la New York Times de Mark Bittman Copyright (c) 2007 de Mark Bittman publicat de Broadway Books.Mark Bittman este autorul blockbuster-ului Cele mai bune rețete din lume (Broadway, 200
8
și bestseller-ul clasic cum să gătești totul, care a vândut mai mult de un milion de exemplare. El este, de asemenea, coautor, cu Jean-Georges Vongerichten, de simplu la spectaculos și Jean-Georges: gătit acasă cu un bucătar de patru stele. Domnul Bittman este un scriitor prolific, face apariții frecvente la radio și televiziune și este gazda celor mai bune rețete din lume, un serial din 13 părți la televiziunea publică. Locuiește în New York și Connecticut.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista