Sparanghel Și Roșii Italiană

Sparanghel Și Roșii Italiană
Rețeta sparanghel și roșii italiană ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 79 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sulițe de sparanghel, roșii de prune, sos de vinaigretă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Sparanghel cu roșii, Roșii Umplute Italiene, și Roșii Italiene Coapte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sparanghelul și roșiile într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Adăugați pansament; aruncați pentru a acoperi.
3
Dați la frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate40
Revista