Sparanghel și fasole verde cu dip de lămâie cu tarhon
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Sparanghel și Fasole verde cu Tarhon Lemon Dip. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și 30 întregi are 184 de calorii, 3 g de proteine și 17 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 10. Pentru 89 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de maioneză, piper, eșalotă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de remarcabil de 34%. Rețete similare sunt sparanghel și fasole verde cu dip de lămâie de tarhon, sparanghel și fasole verde la abur cu dip proaspătă de lămâie și busuioc și dip proaspăt de lămâie și busuioc cu fasole verde albă.
Instrucțiuni
Pune 1 inch de apă într-un cuptor olandez; adauga sparanghelul si fasolea. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 3-5 minute sau până când devine crocant.
Între timp, într-un castron mic, combinați ingredientele rămase.
Scurgeți legumele; transfera pe un platou de servire.