Sparanghel și creveți Se amestecă pe perne de tăiței
Sparanghelul și creveții se amestecă pe pernele de tăiței ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 266 calorii, 31g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.23 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de perne de tăiței, amidon de porumb, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Creveți Thailandezi prăjiți cu dovlecei, Pachet Congelator Pentru Creveți, și Rapid 10 Minute Creveți Teriyaki Se Amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fixați tulpina dură se termină cu sparanghelul.
Tăiați sulițele la un unghi de 45 în felii groase de 1/2 inch. Într-un castron mic, amestecați bulion, sos de soia, amidon de porumb și piper alb.
Setați un wok de 14 inci sau o tigaie de 12 inci la foc mare. Când este fierbinte, adăugați ulei, ghimbir și usturoi; se amestecă până când usturoiul începe să devină auriu, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă sparanghelul și se adaugă 3 linguri de apă; acoperiți și gătiți doar până când sparanghelul este verde strălucitor, 1 până la 2 minute.
Adăugați creveți și amestecați, neacoperiți, până când sunt opaci în centrul celei mai groase părți (tăiate pentru a testa), 2 până la 3 minute.
Se amestecă amestecul de bulion și se adaugă în tigaie; se amestecă până când sosul fierbe și se îngroașă.
Se adaugă sare după gust.
Puneți o pernă de tăiței pe fiecare dintre cele patru farfurii. Puneți creveții și sparanghelul în mod egal peste pernele de tăiței.
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 3 litri de apă la fierbere.
Adăugați 12 uncii de tăiței subțiri de grâu Asiatic uscat sau paste de vermicelli uscate și amestecați pentru a se separa. Gatiti pana abia se inmoaie pentru a musca, 3 pana la 7 minute.
Scurgeți și reveniți la tigaie.
Se amestecă în 2 linguri ulei de susan asiatic și sare după gust.
Împărțiți tăiței în patru porții egale; așezați fiecare movilă la aproximativ 2 inci distanță pe două tigăi antiaderente de 10 pe 15 inci. Bateți fiecare într-o rundă groasă de 1/2 inch.
Coaceți pernele într-un cuptor de 425 până când cea mai mare parte a suprafeței este crocantă și rumenită, 15 până la 20 de minute (comutați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii).