Sparanghel învelit în prosciutto crocant
Sparanghelul învelit în prosciutto crocant necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 44 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sulițe sparanghel, ulei de măsline, prosciutto și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Sparanghel Învelit Cu Prosciutto, Sparanghel învelit cu Prosciutto, și Sparanghel învelit cu Prosciutto.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (220 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu și acoperiți cu ulei de măsline.
Înfășurați o felie de prosciutto în jurul fiecărei sulițe de sparanghel, începând de jos și spiralând până la vârf.
Așezați sulițele înfășurate pe foaia de copt pregătită.
Coaceți timp de 5 minute în cuptorul preîncălzit.
Scoateți și agitați tigaia înainte și înapoi pentru a rostogoli sulițele. Reveniți la cuptor pentru încă 5 minute sau până când sparanghelul este fraged, iar prosciutto este crocant.