Sparanghel saut, migdale prăjite și brânză manchego
Sparanghel saut, migdale prăjite și brânză manchego ia în jur 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 322 calorii. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 109 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sulițe de sparanghel, suc de lămâie, brânză manchego de cea mai bună calitate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată de sparanghel ras cu Manchego și migdale, Fasole Verde Sotată Cu Migdale Prăjite, și Somon prăjit cu Pesto, ardei iute și migdale prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o tigaie cu apă sărată la fierbere și plonjați în sparanghel. Gatiti 2-3 minute, scurgeti, apoi lasati-le sa stea undeva cald.
Apoi, puneți untul într-o tigaie rece cu migdalele. Încălziți-l cu grijă, urmărind că untul nu se întunecă prea mult. Când devine doar maro auriu și începe să facă spumă, scoateți-l de pe foc și turnați sucul de lămâie pentru a opri gătitul.
Aranjați sparanghelul pe 6 farfurii de servire și lingură peste o parte din untul brun și migdalele. Radeți brânza cu un cojitor, împrăștiați-o și serviți.