Sparanghel-Salată De Ceapă Caramelizată
Salata de ceapă caramelizată cu sparanghel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 137 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic îmbătrânit, frunze de cimbru, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Ceapă caramelizată și straturi de sparanghel, Bacon Și Sparanghel Cu Ceapă Caramelizată, și Bacon Și Sparanghel Cu Ceapă Caramelizată.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline extravirgin, 3 rotații ale tigaiei, într-o tigaie la foc mediu până la mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți până se colorează caramelul, amestecând ocazional.
Se toarnă 1 inch de apă într-o tigaie și se aduce la fierbere.
Adăugați sare și sparanghel și gătiți 3 minute, scurgeți.
Amestecați cimbru, muștar, oțet balsamic și piper în ceapă și aruncați cu sparanghel pentru a acoperi.