Sparanghel Prăjit-Usturoi
Sparanghelul cu usturoi prăjit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 197 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pătrunjel, ulei de măsline, sare de mare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Sparanghel Prăjit-Usturoi, Sparanghel prăjit cu usturoi și slănină, și Sparanghel prăjit cu usturoi și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Tapetați o tigaie mare cu jeleu cu hârtie pergament. Pune deoparte.
Într-o oală mică, încălziți uleiul, usturoiul, pudra de ceapă și pătrunjelul la foc mediu-mic. Gatiti 3 minute, pana cand amestecul de usturoi este parfumat, dar nu se rumeneste.
Întindeți sparanghelul într-un singur strat pe tigaia pregătită. Se presară ușor cu sare de mare grosieră și piper proaspăt măcinat.
Stropiți pe amestecul de usturoi-ulei.
Prăjiți timp de 8-10 minute, până când sparanghelul este verde aprins; nu gătiți prea mult.
Se transferă într-un platou și se servește fierbinte.
Retipărit cu permisiunea Paștelui prin Design: imagine perfectă Kosher prin Design rețete pentru vacanță de Susie Fishbein, (C) 2008 Mesorah Publications, Ltd.