Sparanghel prăjit cu portocală și chimen
Sparanghelul prăjit cu portocală și chimen ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 40 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Paștele. Dacă aveți la îndemână coaja de portocală, semințele de chimen, uleiul de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 79%. Încercați Sparanghel Prăjit Portocaliu-Ghimbir, Tilapian Portocaliu Prăjit Și Sparanghel, și Sparanghel prăjit cu glazură portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți sparanghelul; tăiați capetele tulpinii. Într-o tigaie de 12 pe 17 inci, amestecați sparanghelul cu uleiul de măsline, coaja de portocală și chimenul.
Se presară generos cu sare și piper.
Coaceți într-un cuptor de 450 până când sparanghelul este fraged când este străpuns, 10 până la 12 minute. Aranjați pe platou.