Sparanghel Murat Rapid
Sparanghelul Murat rapid necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 49 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, condimente de murat, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Morcovi murati rapid si sparanghel cu tarhon, Țelină Murată Rapid, și Napi Murați Rapid.
Instrucțiuni
În tigaie largă de 4 până la 5 litri, combinați oțet, sare, zahăr, condimente de murat și 2 căni de apă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul și se fierbe timp de 15 minute.
Adăugați sparanghel; dacă lichidul nu îl acoperă, adăugați apă pentru a acoperi. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când sparanghelul s-a estompat până la verde plictisitor și este fraged-crocant pentru a mușca, 4 până la 6 minute.
Se ia de pe foc; adăugați 1 cană cuburi de gheață pentru a opri gătitul.
Lăsați să stea cel puțin 30 de minute (Vezi notele).
Scurgeți sparanghelul și aranjați pe un platou sau sigilați într-un recipient pentru transport.