Sparanghel Mornay
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul Mornay. O porție conține 148 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sparanghel, făină, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sparanghel Mornay, Sparanghel Mornay, și Croque-Madame, sos Mornay (șuncă la grătar și brânză Sandwich cu un ou prăjit și sos Mornay).
Instrucțiuni
Într-o tigaie, gătiți sparanghelul într-o cantitate mică de apă până când este crocant-fraged, aproximativ 6-8 minute; scurgeți. Aranjați sulițe în partea de jos a unui uns 1-1/2-qt. vas de copt; puneți deoparte și păstrați la cald.
Într-o cratiță mică, topiți untul. Se amestecă făina până se omogenizează. Treceți treptat în cremă, bulion, nucșoară și sare. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; adăugați brânză și amestecați până se topește.
Se toarnă peste sparanghel.
Se presară cu firimituri de cracker. Broil 6 în. de la căldură timp de 3-5 minute sau până se rumenesc ușor.