Sparanghel miere-var cu brânză de capră

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul de miere-var cu brânză de capră. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 167 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de sparanghel-decojit, nuci de pin, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sparanghel miere-var cu brânză de capră, Sparanghel, Salată De Căpșuni Cu Sos De Miere De Var, și Sparanghel Cu Sos De Brânză De Capră.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați sparanghelul și gătiți până când este crocant, 3 până la 4 minute.
Scurgere. Între timp, într-o tigaie, prăjiți ușor nucile de pin la foc mediu, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute. Pune deoparte. Într-un castron mare, amestecați sucul de lămâie, coaja de tei, uleiul, mierea și sarea până se omogenizează.
Adăugați sparanghelul și aruncați bine. Se acoperă cu brânza de capră și nucile de pin prăjite înainte de servire.