Sparanghelul marinat răcit este un fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 352 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, ulei vegetal, nuci pecan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Sparanghel Răcită, Sparanghel De Susan Răcit, și Salată De Sparanghel Răcită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță, combinați zahărul brun, oțetul, sosul de soia, uleiul, sucul de lămâie și praful de usturoi. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 5 minute. Se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Zahăr Brun
Suc De Lămâie
Sos De Soia
Oțet
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Între timp, într-o tigaie mare, aduceți 1/2 înăuntru. de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați sparanghel. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 3-5 minute sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
4
Scurgeți și clătiți în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
5
Așezați sparanghelul într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați marinată. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 2 ore sau peste noapte, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Marinada
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
6
Scurgeți și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
7
Așezați sparanghelul pe o farfurie de servire; se presară cu nuci pecan.