Sparanghel Marinat Răcit
Sparanghelul marinat răcit este un fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 352 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, ulei vegetal, nuci pecan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Sparanghel Răcită, Sparanghel De Susan Răcit, și Salată De Sparanghel Răcită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați zahărul brun, oțetul, sosul de soia, uleiul, sucul de lămâie și praful de usturoi. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 5 minute. Se dă la frigider până se răcește.
Între timp, într-o tigaie mare, aduceți 1/2 înăuntru. de apă la fierbere.
Adăugați sparanghel. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 3-5 minute sau până când este crocant.
Scurgeți și clătiți în apă rece.
Așezați sparanghelul într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați marinată. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider timp de 2 ore sau peste noapte, întorcându-se ocazional.
Scurgeți și aruncați marinada.
Așezați sparanghelul pe o farfurie de servire; se presară cu nuci pecan.