Sparanghel De Soia-Susan La Grătar

Sparanghel De Soia-Susan La Grătar
Sparanghelul de soia-susan la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.83 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 98 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, sos de soia, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 91%. Rețete similare includ Sparanghel de susan cu sos Aioli de soia-usturoi, Sos De Soia-Susan, și Sparanghel La Grătar Cu Susan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Într-un castron, amestecați ulei de susan, sos de soia, usturoi și zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați sparanghelul în castron și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Ungeți ușor un grătar cu plasă fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Așezați sparanghelul pe grătar și gătiți 8 minute, până când este fraged, dar ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
6
Se ornează cu semințe de susan pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
DificultateUșor
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista