Sparanghel De Ghimbir Răcit
Sparanghelul de ghimbir răcit este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 211 calorii. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca garnitură. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți sparanghel, cățel de usturoi, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Supă De Sparanghel Răcită, Sparanghel De Susan Răcit, și Salată De Sparanghel Răcită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți oțetul și ghimbirul la fiert într-o cratiță mică; se fierbe 7 minute sau până când lichidul se reduce la jumătate.
Se ia de pe foc și se amestecă zahărul; pus deoparte.
Scoateți capetele dure de sparanghel.
Așezați sparanghelul și apa pentru a le acoperi într-o tigaie mare și aduceți la fierbere; se ia de pe foc și se scurge.
Puneți sparanghelul în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere. Aranjați sulițele de sparanghel pe un platou de servire.
Se amestecă împreună usturoi și următoarele 4 ingrediente.
Stropiți peste sparanghel; acoperiți și răciți 30 de minute.
Stropiți amestecul de oțet peste sparanghel; acoperiți și răciți 1 oră.