Sparanghel De Caise-Ghimbir
Sparanghelul de caise-ghimbir ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 29 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 1,07 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână conserve de caise, sparanghel, rădăcină de ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Șuncă de caise și ghimbir, Plăcintă cu ghimbir-caise, și Sos De Caise-Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, aduceți 1 înăuntru. de apă la fierbere; așezați sparanghelul într-un coș cu aburi peste apă. Acoperiți și aburiți timp de 5 minute sau până când sunt crocante; scurgeți și păstrați cald.
Într-o tigaie mică la foc mediu, aduceți la fierbere conservele, oțetul, scorțișoara și ghimbirul. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 2-4 minute sau până când glazura începe să se îngroașe.
Se toarnă peste sparanghel.