Sparanghel cu vinetă Parmigiano-Reggiano
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sparanghelul cu vinetă Parmigiano-Reggiano. Această rețetă servește 2 și costă 2,59 USD pe porție. O porție conține 286 calorii, 10g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de parmigiano-reggiano, ulei de măsline, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sparanghel copt cu Parmigiano-rețetă Reggiano, Quinoa roșie a lui Mindy Fox, sparanghel crud și salată de andive cu Parmigiano ras-Reggiano, și Minestrone Cu Parmigiano-Reggiano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă bine sărată. Configurați un castron cu apă cu gheață bine sărată.
Așezați sparanghelul tăiat în apa clocotită și lăsați apa să revină la fierbere.
Scoateți sparanghelul din apa clocotită și scufundați imediat în apa cu gheață.
Scoateți din apa cu gheață, uscați și rezervați.
Într-un castron mic combinați uleiul de măsline, oțetul de vin roșu și Parmigiano-Reggiano. Se condimentează cu sare. Aruncați sparanghelul în vinetă. Aranjați pe o farfurie de servire și presărați cu albusul de ou sfărâmat și galben.