Sparanghel cu Vin Santo Vinaigrette
Sparanghelul cu Vin Santo Vinaigrette ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 170 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați vin santo, sparanghel, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Biscotti & Vin Santo, Vin Santo Zabaglione cu portocale și Grapefruit, și Prăjituri individuale de struguri și Vin Santo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o cratiță mică la foc mediu, reduceți vin santo la 1/3 cană, aproximativ 10 minute.
Într-un castron mic, combinați vin Santo redus, suc de lămâie, muștar, sare și piper.
Bateți pentru a combina, asigurându-vă că muștarul este complet dizolvat. În timp ce se amestecă încet în uleiul de măsline.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați sparanghelul. Gatiti pana cand se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Transferați sparanghelul într-un bol umplut cu apă cu gheață și lăsați să se răcească, aproximativ 3 minute.
Scoateți din apă și uscați cu prosoape de hârtie.
Așezați frunzele de salată pe un platou de servire și acoperiți cu sparanghelul, apoi feliile de ou fiert tare și migdalele tocate.
Stropiți întregul platou cu vinetă.