Sparanghel cu cremă de usturoi

Sparanghel cu cremă de usturoi
Sparanghelul cu cremă de usturoi este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 16 porții. Acest hor d ' oeuvre are 48 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, smântână, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tortellini și sparanghel în sos de cremă de usturoi, Penne cu sos de cremă de usturoi și sparanghel + meniu săptămânal, și Cremă de supă de sparanghel de Cultură cu legume de primăvară prăjite cu usturoi.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 7 ingrediente. Acoperiți și răciți 8 ore.
2
Scoateți capetele dure de sparanghel. Gatiti in apa clocotita pentru a acoperi 3 minute sau pana cand este crocant-fraged; scurgere. Puneți sparanghelul în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere. Răciți 8 ore, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
3
Se servește cu cremă de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CremăCremă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate10
Revista