Sparanghel Ceapa Verde Saut 4
Asparagus ceapa verde saut fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 63 calorii. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sparanghel, fasole verde, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Sparanghel Ceapa Verde Saut 4, Sparanghel, ceapă de primăvară și saut de ciuperci Morel 4, și Brânză Verde Ceapa Porumb Sote.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală de 5 până la 6 litri de apă condimentată cu 1 lingură de sare kosher. Gatiti sparanghelul si fasolea pana cand se inmoaie, 5 pana la 6 minute.
Scurgeți, apoi transferați într-un singur strat pe hârtie sau prosoape de bucătărie pentru a se usca.
Separați părțile albe de părțile verzi ale scallionilor. Înjumătățiți albii pe lungime. Înjumătățiți părțile verzi pe lungime și din nou pe jumătate transversal. Ar trebui să aveți piese de aproximativ 3 inci.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare până când uleiul strălucește.
Adăugați părți albe de scallions și saut-ul până când încep să se ofilească și să devină aurii, aproximativ 2 minute.
Adăugați sparanghel, fasole verde și 1/4 linguriță de sare și saut pentru a încălzi, 1 minut.
Adăugați părți verzi de scallions și continuați să faceți saut până când încep să se ofilească, cu aproximativ 1 minut mai mult. Reglați condimentele dacă este necesar și serviți cu o măcinare proaspătă de piper negru.
* Legumele pot fi tăiate și păstrate între prosoape de hârtie umezite în pungi de plastic sigilabile cu 1 zi înainte de servire.