Sparanghel Ceapa Verde Saut 4

Sparanghel Ceapa Verde Saut 4
Asparagus ceapa verde saut fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 63 calorii. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sparanghel, fasole verde, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Sparanghel Ceapa Verde Saut 4, Sparanghel, ceapă de primăvară și saut de ciuperci Morel 4, și Brânză Verde Ceapa Porumb Sote.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală de 5 până la 6 litri de apă condimentată cu 1 lingură de sare kosher. Gatiti sparanghelul si fasolea pana cand se inmoaie, 5 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Sare KosherSare Kosher
SparanghelSparanghel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți, apoi transferați într-un singur strat pe hârtie sau prosoape de bucătărie pentru a se usca.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
3
Separați părțile albe de părțile verzi ale scallionilor. Înjumătățiți albii pe lungime. Înjumătățiți părțile verzi pe lungime și din nou pe jumătate transversal. Ar trebui să aveți piese de aproximativ 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare până când uleiul strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați părți albe de scallions și saut-ul până când încep să se ofilească și să devină aurii, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
6
Adăugați sparanghel, fasole verde și 1/4 linguriță de sare și saut pentru a încălzi, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
SparanghelSparanghel
SareSare
7
Adăugați părți verzi de scallions și continuați să faceți saut până când încep să se ofilească, cu aproximativ 1 minut mai mult. Reglați condimentele dacă este necesar și serviți cu o măcinare proaspătă de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Ceapa VerdeCeapa Verde
CondimenteCondimente
1
* Legumele pot fi tăiate și păstrate între prosoape de hârtie umezite în pungi de plastic sigilabile cu 1 zi înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Pungi ZiplocPungi Ziploc
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista