Sparanghel-Cartofi Umpluți
Cartofii umpluți cu sparanghel sunt un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 409 calorii. Un amestec de sparanghel, smântână, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Umpluți Cu Sparanghel Și Șuncă, Cartofi umpluți cu sparanghel și șuncă pentru doi, și Cartofi Umpluți La Cuptor (Cartofi Tandoori) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți cartofii la 400 km.1 oră sau până se termină.
Tăiați o felie subțire de pe vârful fiecărui cartof și aruncați-o. Scoateți cu grijă pulpa lăsând coaja intactă. Într-un castron, zdrobiți pulpa cu lapte, smântână, sare de ceapă și piper până se omogenizează. Îndoiți în sparanghel. Umpleți cojile; așezați într-un vas de copt puțin adânc uns.
Se presară cu brânză și slănină. Reveniți la cuptor timp de 20-25 de minute sau până când este încălzit.