Sparanghel, Brie Și Șuncă De Parma Crostini

Sparanghel, Brie Și Șuncă De Parma Crostini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați sparanghel, Brie și șuncă de Parma Crostini. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 164 calorii. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, baghetă de pâine, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sparanghel, Brie Și Șuncă Crostini # SundaySupper, Cod Cu Șuncă De Parma Și Sparanghel, și Asparagus Parma pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați vârfurile de sparanghel în 2-in. lungimi. (Aruncați tulpinile sau salvați pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2
Așezați vârfurile de sparanghel într-un 15-in. x 10-in. x 1-în. tava de copt căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Stropiți cu 1 linguriță de ulei și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
5
Se coace la 425 la 10-15 minute sau până când este crocant.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Periați feliile de baghetă pe ambele părți cu uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Așezați pe o foaie de copt. Se fierbe timp de 1-2 minute pe fiecare parte sau până se prăjește.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Completați fiecare felie cu sparanghel, prosciutto și brânză. Se fierbe 3-4 in. de la căldură timp de 2-3 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista