Sparanghel, Brie Și Șuncă De Parma Crostini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați sparanghel, Brie și șuncă de Parma Crostini. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 164 calorii. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, baghetă de pâine, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sparanghel, Brie Și Șuncă Crostini # SundaySupper, Cod Cu Șuncă De Parma Și Sparanghel, și Asparagus Parma pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați vârfurile de sparanghel în 2-in. lungimi. (Aruncați tulpinile sau salvați pentru o altă utilizare.)
Așezați vârfurile de sparanghel într-un 15-in. x 10-in. x 1-în. tava de copt căptușită cu folie.
Stropiți cu 1 linguriță de ulei și aruncați pentru a acoperi.
Se presară sare și piper.
Se coace la 425 la 10-15 minute sau până când este crocant.
Periați feliile de baghetă pe ambele părți cu uleiul rămas.
Așezați pe o foaie de copt. Se fierbe timp de 1-2 minute pe fiecare parte sau până se prăjește.
Completați fiecare felie cu sparanghel, prosciutto și brânză. Se fierbe 3-4 in. de la căldură timp de 2-3 minute sau până când brânza este topită.