Spanacul se înmoaie într-un castron de pâine

Spanacul se înmoaie într-un castron de pâine
Reteta baie de spanac într-un castron de pâine se poate face în aproximativ 15 minute. Acest hor d ' oeuvre are 213 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15 și costă 93 de cenți pe porție. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Dacă aveți oregano, smântână, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Spanac Anghinare Dip într-un castron de pâine, Spanac de anghinare se înmoaie într-un bol de pâine, și Spanacul și anghinarea se înmoaie într-un bol de pâine.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente. Se răcește cel puțin 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Tăiați un 1-1 / 2-in. tăiați partea superioară a pâinii; pune deoparte. Scoateți partea inferioară, lăsând o coajă groasă.
3
Tăiați sau rupeți felia din partea de sus a pâinii și pâinea din interior în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
4
Umpleți coaja cu baie; așezat pe un platou mare. Aranjați bucățile de pâine și legumele în jurul său și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laurent - Perrier la Cuvee Brut (sticlă de 3 litri-Ieroboam). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 400 de dolari.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și numai el îi permite lui Laurent-Perrier să creeze 'la Cuv 9ume', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un lung proces de îmbătrânire în pivnițele noastre.Culoare auriu pal. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi piersici de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente la final.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP approcritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate17
Revista