Spanac și fasole Cannellini Dip
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați spanacul și fasolea Cannellini. O porție conține 149 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 92 de cenți pe porție. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați spanacul pentru bebeluși, uleiul de măsline, fasolea cannelloni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 11 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Încercați Must De Fasole Cannellini Cu Spanac, Sănătos și delicios: spanac și fasole Cannellini Dip, și Squash kuri roșu prăjit cu fasole Cannellini și salată de spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei, la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut.
Adăugați 1/2 din spanac și gătiți timp de 2 minute până se ofilesc. Repetați cu spanacul rămas.
Lăsați amestecul să se răcească câteva minute.
Așezați uleiul de măsline rămas, amestecul de spanac, fasolea cannelloni, sucul de lămâie, oțetul balsamic, sarea și piperul în vasul unui robot de bucătărie.
Amestecați până când amestecul este neted.
Transferați într-un castron mic de servire.
Se servește cu sulițe de andive, crostini sau chipsuri de pita.