Spanac și fasole Cannellini Dip

Spanac și fasole Cannellini Dip
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați spanacul și fasolea Cannellini. O porție conține 149 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 92 de cenți pe porție. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați spanacul pentru bebeluși, uleiul de măsline, fasolea cannelloni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 11 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Încercați Must De Fasole Cannellini Cu Spanac, Sănătos și delicios: spanac și fasole Cannellini Dip, și Squash kuri roșu prăjit cu fasole Cannellini și salată de spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Adăugați 1/2 din spanac și gătiți timp de 2 minute până se ofilesc. Repetați cu spanacul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
4
Lăsați amestecul să se răcească câteva minute.
5
Așezați uleiul de măsline rămas, amestecul de spanac, fasolea cannelloni, sucul de lămâie, oțetul balsamic, sarea și piperul în vasul unui robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
CannelloniCannelloni
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Amestecați până când amestecul este neted.
7
Transferați într-un castron mic de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Se servește cu sulițe de andive, crostini sau chipsuri de pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri PitaChipsuri Pita
CrostiniCrostini
AndiveAndive
DificultateNormal
Gata În11 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista