Spanac și ciuperci cu ulei de trufe
Spanacul și ciupercile cu ulei de trufe necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 63 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 6 și costă 81 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți unt, pungi frunze de spanac, șalotă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Spanac Și Ciuperci Cu Ulei De Trufe, Ciuperci, Fasole Cannellini Și Cremă De Trufe, și Fettuccine cu unt de trufe albe și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Se adauga ciupercile; saut pana se evapora pana se rumenesc si lichidul, aproximativ 8 minute.
Se adaugă șalotă; saut 2 minute.
Adăugați spanac, 1/3 la un moment dat,la tigaie cuciuperci și aruncați la foc mediu-mare, permițând fiecărui lot să se ofilească ușor înainte de a adăuga în continuare, aproximativ 2 minute pe lot.Saut doar până când tot spanacul este ofilit și încălzit. Se amestecă 1 linguriță de ulei de trufe.Se condimentează cu sare, piper și mai mult trufeulei, dacă se dorește.
Se transferă în castron și se servește.
* Vândut la unele supermarketuri și lamagazine de produse alimentare de specialitate și piețe italiene.