Spanac și anghinare ciuperci Portabello umplute cu roșii și salată de pâine

Spanac și anghinare ciuperci Portabello umplute cu roșii și salată de pâine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ciupercile Portabello umplute cu spanac și anghinare cu salată de roșii și pâine. Această rețetă servește 4. O porție conține 730 calorii, 32g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $ 5.32 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați capace de ciuperci portabello, frunze de busuioc, spanac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Ciuperci Portabello Umplute, Ciuperci Portabello Umplute Cu Creveți, și Ciuperci Portabello Umplute Cu Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tidbit: Panzanella, salată de pâine învechită, necesită să înmuiați și să stoarceți pâinea înainte de a asambla salata. Dacă faceți acest lucru cu pâine proaspătă crustă sau pâinea s-a blocat puțin, dar nu s-a întărit, sucul din roșii ar trebui să fie suficient pentru a fragezi marginile cruste ale pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt și cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Folosind un prosop umed, periați capacele de ciuperci pentru a curăța. Folosind o perie de patiserie, înveliți capacele cu ulei de măsline extravirgin și grătați cu capacul în jos sau prăjiți aproximativ 5 până la 6 minute, întorcând o dată, până când sunt fragede, dar încă ferme în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți spanacul într-un prosop de bucătărie curat. Separați spanacul cu degetele și combinați cu anghinare, brânză ricotta, gălbenuș de ou, usturoi ras, sare și piper, după gust și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
5
Scoateți capacele de ciuperci de pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Pentru a controla porția de umplere, împărțiți umplutura în 4 părți, apoi împărțiți fiecare dintre acestea în mod egal între 2 capace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
7
Presărați capacele cu Parmigiano și gătiți încă 5 până la 6 minute în cuptorul preîncălzit pentru a seta umplutura și blaturile ușor maronii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Nu semănați roșiile. Se toacă și se pune într-un bol de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați busuioc, pâine, ceapă, 1/4 cană EVOO, multă sare și piper și aruncați cu mâinile pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
10
Serviți 2 capace cu o grămadă de salată alături, dacă doriți, de persoană.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista