Spanac Vegan și enchiladas Hominy cu cremă picantă de caju

Spanac Vegan și enchiladas Hominy cu cremă picantă de caju
Spanacul Vegan și Enchiladele Hominy cu cremă picantă de caju ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 5228 calorii, 68G de proteine, și 317g de grăsime pe porție. Pentru $13.29 pe portie, această rețetă acoperă 65% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați suc din 2 tei, semințe de chimen măcinate, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. 115 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Hominy și spanac în bulion de roșii-usturoi de la ' Afro-Vegan, Enchiladas De Fasole Neagră Cu Cremă De Caju De Ardei Roșu Prăjit, și Bici De Caju (Frișcă Vegană Fără Soia).

Instrucțiuni

1
Combinați tomatillos, serranos și 1 ceapă (curățată și tocată aproximativ) într-o cratiță medie și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce la foc mic. Fierbeți până când legumele sunt complet înmuiate, aproximativ 10 minute, amestecând ocazional pentru a vă asigura că toate părțile sunt înmuiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scurgeți legumele apoi transferați-le într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați 3/4 de coriandru, un vârf mare de sare și 1 lingură de suc de lămâie. Se amestecă la viteză medie până când se formează un pur gros puros, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Transferați într-un castron, condimentați după gust cu mai multă sare sau suc de lămâie, dacă este necesar, și rezervați. Salsa răcită poate fi păstrată într-un recipient sigilat la frigider timp de până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Dientes De AjoDientes De Ajo
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Pentru umplutură: tocați mărunt jumătate din ceapa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță mare la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
7
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Adăugați chimen și praf de chili și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
9
Adăugați spanacul în loturi, amestecând și lăsând fiecare lot să se ofilească înainte de a adăuga următorul. Gatiti, amestecand, pana cand excesul de umiditate s-a evaporat, aproximativ 7 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
10
Transferați spanacul într-o strecurătoare pentru a se scurge, apăsând excesul de umiditate cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Transferați într-un castron mare și pliați în hominy. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HominyHominy
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Combinați caju, cățelul de usturoi rămas, chipotle, stoc și oțet în borcanul unui blender. Amestecați la viteză mare, adăugând apă sau stoc, după cum este necesar, pentru a ajunge la o consistență groasă, asemănătoare aluatului de clătite. Continuați să amestecați până se omogenizează complet, aproximativ 2 minute. Se condimentează după gust cu sare și se transferă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
CajuCaju
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Pentru a asambla: setați rack-ul la 12 inci sub elementul broiler și setați broiler la mare (alternativ, setați cuptorul la 475 buc.f).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Întindeți 1 1/2 căni de salsa verde pe fundul unui vas de copt de 9 x 13 inci și transferați restul într - un castron puțin adânc. Lucrând câte o tortilla la un moment dat, înmuiați tortilla în castron de salsa verde, acoperind bine ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Așezați pe tăietură și deasupra cu 2 până la 3 linguri de umplutură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Rulați tortilla și așezați marginea în jos în vasul de copt. Repetați până când toate tortilele sunt umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Întindeți salsa verde rămasă deasupra tortilelor. Puneți crema de caju peste vasul de copt într-o singură linie în centrul fiecărui rând de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
CajuCaju
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Transferați la cuptor și coaceți până când crema de caju se rumeneste ușor și marginile tortilelor încep să fie crocante, aproximativ 15 minute. Tăiați subțire jumătatea rămasă de ceapă și tocați aproximativ cilantro rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
CajuCaju
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Se presară deasupra enchiladas și se servește.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista