Spanac la cuptor și Gruy Bucroyre
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați spanacul la cuptor și Gruyulincroyre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 400 de calorii, 21g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 3,35 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână șalotă, ouă, gruyulincroyre și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Crepe la cuptor cu ciuperci, spanac și Gruyulmormerre, Omletă Cu Spanac Și Gruyulincrucre, și Quiches Cu Spanac Și Gruyere.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Înveliți un vas de copt superficial de 2 1/2 până la 3 litri cu ulei; pus deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați șalotele, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie, 6 pana la 8 minute.
Adăugați vinul și fierbeți până se evaporă, 4 până la 6 minute. Între timp, într-un castron mare, amestecați ouăle, smântâna, laptele, nucșoara, 1/2 linguriță sare și 14 linguriță piper. Strângeți spanacul pentru a elimina excesul de lichid. Se amestecă spanacul, șalota, Gruyre și parmezanul în amestecul de ouă.
Transferați în vasul de copt pregătit.
Coaceți până la barbotare și blatul este maro auriu, 45 până la 55 de minute. Pentru a-l aduce: dacă caserola este caldă, transportați-o într-o pungă izolată sau într-o cutie de carton căptușită cu prosoape. Sau îl puteți face cu o zi în avans și, la sosire, îl puteți reîncălzi, acoperit, la 350 până la 400 F timp de 45 până la 50 de minute.