Spanac Individual-Gratine Asiago
Spanacul Individual-Asiago Gratins este un vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 122 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți brânză asiago, walla walla, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Gratine individuale de Mac și brânză cu spanac, Asigurați-vă Gratine individuale de cartofi cu slănină și ciuperci, și Gratine de sparanghel și ciuperci de stridii cu chiffonadă de spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați unt; rotiți tigaia până se topește untul.
Se adauga ceapa si usturoiul; saut 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați jumătate din spanac; gatiti 2 minute sau pana cand spanacul incepe sa se ofileasca, amestecand frecvent.
Adăugați jumătatea rămasă de spanac; gatiti 2 minute sau pana cand spanacul se ofileste, amestecand frecvent.
Scoateți tigaia de pe foc.
Așezați făina într-un castron mic; adăugați treptat lapte, amestecând cu un bici. Se amestecă amestecul de făină în amestecul de spanac; adăugați sare, piper și nucșoară. Gatiti la foc mediu-mare 3 minute sau pana se ingroasa si clocoteste, amestecand continuu.
Adăugați brânză, amestecând până se topește brânza. Împărțiți amestecul uniform între 4 (4 uncii) ramekins sau cupe de cremă acoperite cu spray de gătit.
Așezați ramekins pe o foaie de copt.
Așezați pâinea într-un robot de bucătărie; procesați până când firimiturile grosiere măsoară 1/2 cană.
Adăugați pătrunjel; pulsează de 3 ori sau până se combină.
Presărați aproximativ 2 linguri amestec de pesmet peste fiecare porție. Se fierbe 1 minut sau până se rumenesc.