Rețeta spanac Indian (Saag) ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 30 minute. Această garnitură are 165 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $2.72 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână coriandru măcinat, ghimbir, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Saag (Spanac Indian), Saag Paneer: spanac cu brânză indiană, și Saag Aloo: spanac Indian și cartofi.
Instrucțiuni
1
Într - un 6-la 8-qt. oală, gătiți ceapa în ulei la foc mediu până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați usturoi și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
3
Adăugați ghimbir și condimente și gătiți până la parfum, aproximativ 1 minut. Lucrând în loturi, amestecați spanacul și gătiți până se ofilesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Ghimbir
Condimente
4
Se ia de pe foc și se amestecă iaurtul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt
Sare
5
Se servește cu orez basmati aburit și Naan cald (pâine plată indiană).
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Hofer Gruner Veltliner (1 litru). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.