Spanacul cantonez cu usturoi este un fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 105 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți spanac pre-spălat, zahăr, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Supă de fasole albă și usturoi cu spanac și Prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin-usturoi, Spanac de usturoi prăjit și Dip de anghinare cu chipsuri de pita de usturoi, și Creveți Cantoneză.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un wok sau o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit