Spanac cantonez cu usturoi
Spanacul cantonez cu usturoi este un fără gluten și vegan garnitură. O porție conține 105 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți spanac pre-spălat, zahăr, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Supă de fasole albă și usturoi cu spanac și Prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin-usturoi, Spanac de usturoi prăjit și Dip de anghinare cu chipsuri de pita de usturoi, și Creveți Cantoneză.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un wok sau o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Adăugați usturoi; gatiti 3 minute, amestecand constant.
Adăugați jumătate de spanac; se prăjește 1 minut.
Adăugați spanacul rămas; se prăjește 1 minut.
Adăugați vin, zahăr și sare; se prăjește 1 minut.