Spanac-Anghinare Rigatoni
Rețeta de Spanac-Anghinare Rigatoni poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 2,24 USD pe porție. Acest fel principal are 377 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. 165 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați inimile de anghinare pline de apă, parmezan, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Spanac-Anghinare Rigatoni, Spanac-Anghinare Rigatoni, și Rigatoni de pui, spanac și anghinare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Pregătiți rigatoni și spanac conform instrucțiunilor pachetului.
Scurgeți pastele, rezervând 1/2 cană de apă pentru paste; reveniți la tigaie.
Adăugați inimi de anghinare, 1/2 cană de brânză mozzarella, parmezan, sare, piper și spanac cremă; aruncați pentru a combina, adăugând o parte din apa rezervată pentru paste la subțire, dacă doriți.
Transferați la un 2-qt uns. broiler-vas de copt sigur; se presară cu brânză mozzarella rămasă. Se fierbe 4-6 inch. de la căldură 2-3 minute sau până când brânza este topită.