Spaghetti Carbonara
Spaghetti Carbonara ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 518 calorii, 19g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, frunze de pătrunjel cu frunze plate, pancetta și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Spaghetti Carbonara, Spaghetti Carbonara, și Spaghetti Carbonara pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o oală mare cu apă la fiert. Între timp, spargeți ouăle într-un castron mare și bateți ușor. Se toacă fin sau se rumenesc brânza, se adaugă 1/2 cană în ouă și se lasă restul deoparte. Se toacă fin pătrunjelul și se adaugă în ouă.
Adăugați piper și bateți pentru a combina bine. Pune deoparte.
Tăiați pancetta sau slănina în 1/4-in.- felii groase, curățați și tocați usturoiul și puneți-le deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Adăugați pancetta și gătiți, amestecând ocazional, până începe să se rumenească.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Adăugați vin și gătiți până când lichidul se reduce cu aproximativ jumătate.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Când apa fierbe, adăugați sare și spaghete. Fierbeți pastele până când sunt fragede la mușcătură.
Se scurge bine și se toarnă imediat pastele în castron cu amestec de ouă. Aruncați pentru a acoperi bine pastele cu amestec de ouă (căldura din paste va găti parțial oul și va topi brânza).
Se toarnă amestecul de pancetta deasupra pastelor și se amestecă pentru a se combina bine.
Se presară cu brânză rămasă și piper după gust.
Adăugați 3/4 cană de mazăre congelată în amestecul de ouă.
Adăugați radicchio: mărunțiți fin 1 radicchio cu cap mic și gătiți cu pancetta.
Alegeți busuioc: înlocuiți pătrunjelul cu 1/4 cană de frunze proaspete de busuioc tocate.
Adăugați 1/2 linguriță. fulgi de chile roșii cu usturoi.
Schimbați brânza: înlocuiți parmezanul cu altă brânză tare, îmbătrânită (cum ar fi asiago, pecorino sau Gouda îmbătrânită).
Alegeți cereale integrale: încercați să folosiți spaghete din grâu integral (aromele asertive și bogate ale acestui fel de mâncare vor rezista frumos la o pastă mai consistentă).