Spaghetele mamei sărace
Spaghete săraci Mamma este un vegan rețetă cu 4 porții. Acest fel de mâncare are 371 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de piper, usturoi, spaghete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 43%. Încercați Caponata mamei, Palmă Yo ' Mamma Fleică, și Iepurele fiert la Mamma pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă uleiul de măsline într-o tigaie și se pune la foc mediu.
Adăugați cățelul de usturoi și gătiți până când cățelul este rumenit.
Scoateți usturoiul din ulei și sfărâmați fin feliile de pâine în tigaie. Gatiti pana se toasteaza frumos, apoi scoateti firimiturile pe un prosop de hartie. Rezervați uleiul.
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați spaghetele și gătiți timp de aproximativ 8 minute, până când sunt fragede.
Se amestecă uleiul rezervat în spaghete, apoi se pune pe farfurii de servire.
Se presară cu pesmet și piper negru proaspăt măcinat.