Spaghete Vegetale Din Marele Canion Isis

Spaghete Vegetale Din Marele Canion Isis
Isis ' Grand Canyon Veggie Spaghetti ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 515 calorii, 31g de proteine, și 7g de grăsime. Un amestec de piper măcinat, paste, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Del Grand Canyon Granola, Supa de dovleac a lui Kevin din Marele Canion, și Marele Canion: Salmon Tostadas & El Tovar.

Instrucțiuni

1
Păstrați uleiul de măsline într-o dovadă de scurgere container.In un fermoar (#
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2
amestec de pungi: ceapă uscată, ardei, broccoli, morcovi, ciuperci, țelină și uscate tomatoes.In un fermoar separat (#
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Ceapă UscatăCeapă Uscată
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3
se amestecă pudră de roșii, TVP, usturoi, condimente și sugar.In un al treilea zip-lock (#
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Proteine Vegetale TexturateProteine Vegetale Texturate
4
pachet de brânză powder.In o oală mare de tabără, adăugați legume (zip-lock #
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De BrânzăPudră De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
și 2 2/3 până la 3 căni de apă se lasă să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Adăugați zip-lock # 2 la legume în oală, fierbeți pe soba de tabără 5 - 8 minute până când proteina vegetală texturată este tender.In un vas separat se fierbe paste pe direcții pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Proteine Vegetale TexturateProteine Vegetale Texturate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
8
Serviți pastele cu sos, brânză și fulgi de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Ingrediente

23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmhashbrown congelate (cuburi)hashbrown congelate (cuburi)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 cada (8 uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată cu Brânză1 cada (8 uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată cu Brânză23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmCeapa galbena, tocata maruntCeapa galbena, tocata marunt23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmroșii medii proaspete (aproximativ, curățate și tăiate în șasimiroșii medii proaspete (aproximativ, curățate și tăiate în șasimi2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpudră de brânză cheddarpudră de brânză cheddar12 lingurițe de pudră de usturoiApă fierbinte (100°F)Apă fierbinte (100°F)2Bucăți de caramele Heath Barusturoi uscatusturoi uscat1Oreos dublu umplut1 pungă spanac proaspăt pre-spălat1 pungă spanac proaspăt pre-spălat12 lingurițe de pudră de usturoi1 cană zahăr alb1 cană zahăr alb2Bucăți de caramele Heath Bar1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses1Bucăți de caramele Heath Barpiper negru proaspăt măcinatpiper negru proaspăt măcinat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmbucăți de ciupercibucăți de ciuperci33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmceapă tăiată cubulețeceapă tăiată cubulețe12 lingurițe de pudră de usturoioregano uscatoregano uscat1Oreos dublu umplut1/4 cană de grăsime de porc1/4 cană de grăsime de porc9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.paste uscatepaste uscate1Oreos dublu umplutcarne de oaie dezosată, tăiată în cuburi de 7-10 cm - sau înlocuiți cu spată de miel dezosatăcarne de oaie dezosată, tăiată în cuburi de 7-10 cm - sau înlocuiți cu spată de miel dezosată1Oreos dublu umplutpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.proteine vegetale texturateproteine vegetale texturate63 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpudră de roșiipudră de roșii1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilroșiiroșii
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista