Spaghete Inteligente Și Chiftele
Reteta Smart Spaghetti & Meatballs ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Această rețetă servește 30 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 70 de calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de spaghete, sos de paste classico family favorite, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Spaghete de casă cu Smart & Final, Chiftele de pui pentru spaghete și chiftele, și Spaghete și chiftele.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Combinați primele 5 Ingrediente, 3/4 cană de mozzarella și 2 linguri. Parmezan. Se modelează în 18 chiftele, folosind aproximativ 2 linguri. pentru fiecare; așezați pe o foaie de copt cu margini pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 15 min. sau până când se termină (160F). Între timp, gătiți spaghetele conform instrucțiunilor de pe pachet, omițând sare și încălziți sosul de paste într-o cratiță separată.
Scurgeți spaghetele; așezați pe platou.
Combinați chiftele și sosul; lingura peste spaghete. Se acoperă cu brânzeturile rămase.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon