Spaghete cu sos de roșii și vinete prăjite
Spaghetele cu sos de roșii și vinete prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 714 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, zahăr, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Spaghete cu sos de roșii și vinete (vinete) , Spaghete prăjite cu sos de roșii prăjite, și Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mare. Între timp, încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță de dimensiuni medii la foc mediu până la sclipire.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând până la moale, 3 până la 4 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând constant, până când este parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați roșiile și sucurile lor și folosiți un tocător de cartofi sau spatele unei linguri de lemn pentru a rupe roșiile în bucăți mici. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand rosiile s-au redus intr-un sos gros, 15-20 de minute.
Se ia de pe foc. Amestecați cu un blender de imersie sau un blender de blat în loturi.
Adăugați zahăr și condimentați cu sare și piper după gust.
În timp ce sosul de roșii se gătește, încălziți 1/2 cană de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă de 12 inci la foc mediu până când strălucește.
Întindeți feliile de vinete în tigaie. Bucățile vor absorbi imediat cea mai mare parte a uleiului, dar în cele din urmă vor expulza uleiul și vor începe să se rumenească. Se amestecă ocazional până când feliile de vinete se rumenesc pe toate părțile și abia încep să fie crocante, 8 până la 10 minute.
Îndepărtați feliile cu o lingură cu fante și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Gatiti spaghetele in apa clocotita conform instructiunilor pachetului. Când aproape ați terminat, rezervați 1/4 cană de apă pentru paste.
Scurgeți pastele într-o strecurătoare și transferați imediat în oală cu sosul de roșii. Întoarceți focul la mediu, adăugați apa pentru paste și aruncați pastele până când sunt acoperite uniform cu sosul.
Împărțiți pastele între patru farfurii. Se acoperă fiecare cu un sfert din feliile de vinete prăjite și se presară generos cu parmezan proaspăt ras.