Spaghete cu scoici, roșii uscate la soare și măsline
Spaghetele cu scoici, roșii uscate la soare și măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 599 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați roșii uscate la soare, frunze de busuioc, spaghete și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dovlecei de spaghete grecești cu pui, spanac, măsline Kalamatan și roșii uscate la soare, Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, și Scoici în pergament cu fenicul, roșii și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Pe o foaie de copt cu margini, aruncați firimiturile de pâine cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Coaceți timp de 12 minute sau până se rumenesc și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Într-un castron mic, combinați măslinele, roșiile uscate la soare, oțetul balsamic și 1/2 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți spaghetele până la al dente. Între timp, într-o tigaie mare, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline până la sclipire. Condimentați scoicile cu sare și piper și gătiți la foc mare până se rumenesc bine pe fund, aproximativ 3 minute. Întoarceți scoicile și gătiți până când ați terminat, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
6
Transferați scoicile pe o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
7
Adăugați vinul în tigaie și gătiți, răzuind orice bucăți rumenite, până când se reduce la 1/4 cană, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Se toarnă orice sucuri acumulate din scoici și se scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
9
Scurgeți spaghetele și transferați-le într-un castron mare, de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Adăugați sosul de tigaie, amestecul de măsline și roșii uscate la soare și roșiile tocate și aruncați bine; condimentează cu sare și piper. Aranjați scoicile deasupra spaghetelor, împrăștiați deasupra ricotta salata, busuiocul și pesmetul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Brânză Ricotta Salata
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Aluat De Pâine De Porumb
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Recomandarea vinului: scoicile dulci, roșiile acide și măslinele sărate indică aici un alb italian asertiv, dar nu prea bogat. Încercați un Vermentino, cum ar fi Antinori 2000.