Spaghete cu scoici, roșii uscate la soare și măsline

Spaghetele cu scoici, roșii uscate la soare și măsline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 599 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați roșii uscate la soare, frunze de busuioc, spaghete și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dovlecei de spaghete grecești cu pui, spanac, măsline Kalamatan și roșii uscate la soare, Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, și Scoici în pergament cu fenicul, roșii și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pe o foaie de copt cu margini, aruncați firimiturile de pâine cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Coaceți timp de 12 minute sau până se rumenesc și se rumenesc.
Într-un castron mic, combinați măslinele, roșiile uscate la soare, oțetul balsamic și 1/2 lingură de ulei de măsline.
Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți spaghetele până la al dente. Între timp, într-o tigaie mare, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline până la sclipire. Condimentați scoicile cu sare și piper și gătiți la foc mare până se rumenesc bine pe fund, aproximativ 3 minute. Întoarceți scoicile și gătiți până când ați terminat, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Transferați scoicile pe o farfurie mare.
Adăugați vinul în tigaie și gătiți, răzuind orice bucăți rumenite, până când se reduce la 1/4 cană, aproximativ 3 minute.
Se toarnă orice sucuri acumulate din scoici și se scoate de pe foc.
Scurgeți spaghetele și transferați-le într-un castron mare, de mică adâncime.
Adăugați sosul de tigaie, amestecul de măsline și roșii uscate la soare și roșiile tocate și aruncați bine; condimentează cu sare și piper. Aranjați scoicile deasupra spaghetelor, împrăștiați deasupra ricotta salata, busuiocul și pesmetul și serviți.
Recomandarea vinului: scoicile dulci, roșiile acide și măslinele sărate indică aici un alb italian asertiv, dar nu prea bogat. Încercați un Vermentino, cum ar fi Antinori 2000.