Spaghete cu roșii și ulei de usturoi-busuioc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați spaghetele cu roșii și ulei de usturoi-busuioc. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 898 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, ulei de măsline, spaghete și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Spaghete de dovlecei cu usturoi cu cârnați italieni de pui, roșii, busuioc și cartofi prăjiți, Spaghete Squash cu roșii și busuioc, și Spaghete cu crab, roșii cherry și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez de 4 litri, gătiți spaghetele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți uleiul, usturoiul, busuiocul și fulgii de piper la foc mic 10 minute pentru a infuza aroma în ulei. Ulei de tulpină; păstrați uleiul cald. Aruncați fulgii de usturoi, busuioc și piper.
Scurgeți spaghetele fierte. Puneți spaghetele în cuptorul olandez; se pune la foc mediu.
Adăugați roșiile; aruncați până se încălzește bine. Condimentează după gust cu sare.
Împărțiți spaghetele în 2 boluri individuale pentru paste.
Stropiți fiecare porție cu ulei cald; se presară cu brânză.