Spaghete cu roșii, busuioc, măsline și Mozzarella proaspătă

Spaghetele cu roșii, busuioc, măsline și Mozzarella proaspătă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 990 calorii, 36g de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, sare, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Farfalle cu roșii proaspete, busuioc și mozzarella, Orecchiette cu roșii, Mozzarella proaspătă și busuioc, și Roșii umplute cu Mozzarellan proaspăt și busuioc.
Instrucțiuni
Într-un vas mare de sticlă sau oțel inoxidabil, combinați roșiile tocate cu mozzarella, busuioc, măsline, oțet balsamic, sare și piper.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți spaghetele până când tocmai ați terminat, aproximativ 12 minute.
Se scurge, se adaugă la amestecul de roșii și se aruncă.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc moderat.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Se toarnă uleiul peste paste și se aruncă din nou.
Adăugați niște capere scurse, ceapă roșie tocată sau parmezan ras în paste.
Recomandare de vin: Valpolicella, vinul crocant, Fructat, parfumat de cireșe de pe malul Lacului Garda din Veneto, este vinul perfect pentru vreme caldă pentru preparatele pe bază de roșii și ierburi. Încercați unul aici pentru un acompaniament încântător.