Spaghete Cu Parmezan Cu Lămâie
Spaghetele cu parmezan cu lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 484 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, unt, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Spaghete cu lămâie, parmezan și mazăre, Spaghete de dovlecei, Prosciutto crocant și conopidă prăjită cu sos de lămâie-parmezan, și Parmezan de pui cu spaghete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Gatiti spaghetele conform instructiunilor pachetului pana la al dente.
Scurgeți și așezați spaghetele într-o caserolă unsă de 1,5 litri.
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mic.
Se ia de pe foc și se amestecă smântâna, coaja de lămâie și sucul de lămâie.
Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă amestecul peste spaghete în caserolă.
Coaceți 15 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când este încălzit.
Scoateți din cuptor și adăugați parmezan ras și pătrunjel. Condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat după gust.