Spaghetele cu conopidă, măsline verzi și migdale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $3.62 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 896 calorii. Dacă aveți la îndemână apă, migdale, măsline vindecate cu saramură și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Pui Cu Migdale Și Măsline Verzi, Tilapia cu migdale prăjite și măsline verzi, și Salată de rucola cu migdale, măsline verzi și mandarine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulsați măslinele și pătrunjelul într-un robot de bucătărie până când sunt tocate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți conopida cu sare, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați fulgi de usturoi și ardei roșu și gătiți, amestecând ocazional, până când conopida este fragedă și usturoiul este auriu, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Usturoi
Piper
5
Se amestecă în apă și se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
6
Adăugați amestecul de măsline și gătiți, amestecând, până se încălzește, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline
7
Între timp, gătiți pastele într - o oală de 6 până la 8 litri cu apă sărată clocotită, amestecând ocazional, până când sunt al dente. Rezervați 1 cană de paste-apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scurgeți într-o strecurătoare și reveniți la oală.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați amestecul de conopidă și aruncați bine, apoi adăugați brânză și aruncați din nou. Dacă pastele sunt uscate, umeziți-le cu puțină apă de gătit rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Brânză
Paste
Apă
10
Presărați pastele cu migdale și serviți imediat, cu brânză suplimentară pe lateral.