Spaghete Coace
Spaghete coace ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.09 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 853 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Toateretete are 13 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de carne de vită măcinată, cremă condensată de supă de ciuperci, spaghete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este minunat. Încercați Spaghete Șuncă Coace, Spaghete Coace, și Spaghete Pizza Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti spaghetele in apa clocotita, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, aproximativ 12 minute.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și ardeiul gras până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Transferați legumele într-un castron mare. Întoarceți tigaia la aragaz și creșteți căldura la mediu-mare. Gătiți și amestecați carnea de vită măcinată în tigaie până se rumenesc și se sfărâmă, 5 până la 7 minute; scurgeți și aruncați grăsimea.
Transferați carnea de vită în același bol cu legumele.
Amestecați spaghetele, sosul de spaghete, brânza Cheddar, crema de supă de ciuperci, ciupercile, măslinele, oregano și zahărul în amestecul de carne de vită.
Se toarnă amestecul de spaghete în vasul de copt pregătit și se presară cu brânză mozzarella și parmezan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la bule și fierbinte, aproximativ 45 de minute.