Spaetzle în sos de cremă de roșii cu ierburi
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Spaetzle în sos de cremă de roșii cu ierburi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 67 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână arpagic, sos de salată, roșii Rome și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Spaetzle de ardei roșu în sos de cremă de muștar cu cârnați, Spaetzle Cu Ierburi, și Spaetzle Cu Ierburi Și Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu. Gatiti rosiile si usturoiul in ulei 5 pana la 7 minute, amestecand ocazional, pana cand rosiile sunt fragede; reduceți căldura la minim.
Se amestecă arpagicul, busuiocul, smântâna și maioneza. Gatiti 2 pana la 3 minute, amestecand ocazional, pana cand sosul este fierbinte.
Între timp, spaetzle de căldură ca regia pe ambalaj.
Adăugați spaetzle fierbinte în tigaie; aruncați pentru a acoperi cu sos.