Spaetzle Cu Ierburi De Usturoi
Spaetzle cu ierburi de usturoi este un vegetarian garnitură. O porție conține 120 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Dacă aveți la îndemână piper, sare, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Spaetzle Cu Ierburi, Spaetzle Cu Ierburi Și Spanac, și Quark Spaetzle Cu Ierburi Proaspete.
Instrucțiuni
Aduceți 2 litri de apă la fiert într-un cuptor olandez.
. În timp ce apa fierbe, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, sarea și piperul într-un castron mare.
Combinați ouăle și laptele într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de lapte în amestecul de făină, amestecând cu un tel până se omogenizează. Umpleți paharul unui producător de spaetzle cu aluat. Lucrând rapid, așezați producătorul peste cuptorul olandez și apăsați aluatul în apă clocotită. Repetați rapid procedura până când tot aluatul a fost presat în apă. Gatiti 2 minute.
. Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă cu părțile adânci la foc mediu-mare; adăugați usturoi și sotati 30 de secunde.
Adăugați spaetzle; gatiti 7 minute sau pana devin aurii, intorcand cu o spatula mare la fiecare 2 minute. Se amestecă ierburile și se servește imediat.