Spaetzle
Spaetzle ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 120 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 19 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, care nu este atât de super. Încercați Spaetzle, Spaetzle, și Spaetzle Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți cuptorul olandez de 4 litri pe jumătate plin cu apă; se încălzește până la fierbere. Într-un castron mediu, amestecați ouăle, laptele, făina, sarea și piperul cu furculița (aluatul va fi gros).
Apăsați câteva linguri de aluat la un moment dat prin strecurătoare cu găuri de 1/4 inch, sau filtru de spaetzle, în apă clocotită. Se amestecă o dată sau de două ori pentru a preveni lipirea. Gatiti aproximativ 2 pana la 5 minute sau pana cand spaetzle se ridica la suprafata si sunt fragede; scurgere. Aruncați cu unt.